Wie is WOLOW

Gepubliceerd op 21 augustus 2021 om 13:35

Unieke producten van mooi hout en handgemaakt dat is waar WOLOW voor staat. Een mooi product betekend dat deze naast functioneel er ook goed uit moet zien. Neem bijvoorbeeld de afbeelding bij deze blog post. Het is een foto van een klein stukje van één van onze prachtige planken. Aan deze afbeelding hebben we niets bewerkt (enkel het logo toegevoegd). Bewerken was simpelweg niet nodig omdat hout van zichzelf al mooi is.

De naam WOLOW heeft geen verdere betekenis, maar komt voort uit een waterval van naam ideeën waar WOLOW uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. We vinden het leuk hoe er toch nog een verwijzing naar het woord "wood" inzit en dat het een palindroom(achterstevoren hetzelfde) is. Verder vonden we de naam mooi, kort en een typische naam voor een productlijn die moet staan voor kwaliteit.

WOLOW is onderdeel van 360creator en dát is zeker wél een naam met betekenis. Van kleins af aan zijn we creatief op allerlei vlakken (360 graden). Tekenen, timmeren, schilderen en later het maken van software, 3d-renderingen, interieuradviezen en we creëren(creator) nog veel meer. Met al die creativiteit zijn er in de afgelopen jaren al heel wat ideeën geweest om een eigen bedrijf te beginnen, maar het kwam er nooit van. Veelal uit 'angst' door de beren op de weg en een drang naar perfectionisme.

Met WOLOW zijn we nu toch die drempel overgegaan. De sprong in het diepe! We zijn er trots op en het wordt gaaf! Benieuwd? Volg ons via de socials!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.