Gezellige sfeer in huis

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 17:13

Zowel hout als kaarslicht kan veel sfeer en warmte brengen in je interieur. Door ze te combineren ben je gegarandeerd van gezelligheid. Een wijntje met vriendinnen, vrienden of een familie feestje wordt zo nog een stuk gezelliger. Eén van de meest handige manieren om dit te doen is doormiddel van waxinelichten ook wel theelichten genoemd. Onze theelichthouders zijn van eikenhout en hebben daardoor een extra warme uitstraling.

Hoewel we bij WOLOW aan het eind van de zomer onze eerste producten lanceerde in de vorm van de diverse waxinelichthouders zijn we nu goed voorbereid op de donkere dagen die weer komen gaan. Sinterklaas, kerst, zomaar een week vol kou en sneeuw de winter komt en wij zijn er klaar voor.

We kennen op dit moment twee verschillende theelichthouders. Eén met drie theelichten en één met twee theelichten, maar dan wél met een houder voor een luciferdoosje. We waren begonnen met de drie theelichtenhouder en hebben die natuurlijk zelf volop gebruikt. Dit beviel ons goed, maar op momenten dat je hem aan wilt doen moet je dan toch vaak opzoek naar een aansteker of lucifer.

Zo kwamen we op het idee van een theelichthouder inclusief een luciferdoosje. Telkens als we extra gezelligheid in huis wouden kon dit direct zonder gedoe (dit geeft ons veel plezier)!

Wat we verder nog erg leuk vinden aan onze theelichthouders is dat we het hout zo bewerkt hebben dat de jaarringen van de boom mooi zichtbaar zijn en ze daardoor een heel natuurlijke uitstraling hebben.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.